0756 983 227 / 0723 226 814    togetherwecare.ro@gmail.com

Dăruiește

Together We Care > Voluntariat > Dăruiește

Dăruiește

Cu ocazia sărbătorilor, majoritatea dintre noi suntem înconjurați de cei dragi nouă. Abia așteptăm acele zile de liniște în care ne putem așeza la masă cu toții  (mama, tata, bunicii, copii) ca să petrecem timp de calitate împreună.

În acest Crăciun un grup de preadolescenții a dorit să aducă un pic de bucurie și liniște în inima unor bunici din Cluj-Napoca. Gandul lor cel bun s-a îndreptat înspre Centrul de Ingrijire și Asistență Cluj-Napoca, locul unde mai bine de 110 bătrâni sunt ingrijiți.

Cu multă bucurie, însa și cu emoție, am pornit spre ei. Ne-au așteptat în saloane sau pe holuri, emoționați că cineva s-a gândit la ei și îi vizitează. Am colindat și am împărțit cadouri. Am fost surprinși să vedem cu câtă bucurie și emoție își poate deschide un vârstnic un cadou… aproape ca un copil. La urma urmei și ei merită să se simtă iubiți și apreciați.

De asemenea, un alt grup de vizitatori a mers și la azilul din Sighetu Marmației. Într-o clădire impunătoare locuiesc atât de multe suflete care sunt silite să își petreacă viața în singuratate și în lipsuri. Și când zicem de lipsuri nu e vorba neapărat de lipsurile materiale ci mai degrabă de persoanele care să le fie alături, să simtă cu ei și să le șteargă o lacrimă.

Am încercat să le aducem o mică bucurie de acest Crăciun, vizitându-i, îmbrățișându-i și dăruindu-le un mic cadou. Mare ne-a fost uimire când am observat că bunicii au început să plângă vazându-ne intrând în saloanele lor, iar tineri cu dizabilități mintale bucurându-se și ei de prezența noastră.

Sărbătorile acestea au fost speciale și nu datorită cadourilor pe care le-am primit ci datorită faptului că am putut dărui din timpul și din resursele noastre celor ce au atât de mare nevoie.

Fiecare persoană care a donat un mic cadou sau s-a implicat financiar în această campanile a reușit să facă cel puțin un bunic fericit! Mulțumim mult tuturor celor care ne-au ajutat ca să putem aduce bucurie pe chipurile bunicilor în acest Crăciun!

 

    Lasa un comentariu