0756 983 227 / 0723 226 814    togetherwecare.ro@gmail.com

Am lăsat un mesaj şi m-am implicat

Together We Care > Voluntariat > Am lăsat un mesaj şi m-am implicat

Am lăsat un mesaj şi m-am implicat

Salut, sunt Diane și particip la activitățile We Care de 8 luni! ”Moștenind” de la mami dorința de a ajuta și de a face fericiți oamenii, am început să caut ocazii pentru a mă implica. Într-o zi am văzut o poză tare draguță pe Facebook cu un grup de tineri veseli și o descriere frumoasă. Chiar în aceea zi am lăsat un mesaj pe pagina We Care.

Prima vizită

Am mers în prima vizită la bunici, cum le spunem noi, cu multe așteptări de la mine: să fiu o bună ascultătoare, să încurajez, să zâmbesc, să fiu o binecuvântare și m-am întors eu schimbată! Continuând să merg la activități (la bunici la azil, la copilașii de la spital sau la centrele de plasament) mi-am schimbat perspectiva asupra adevăratelor valori în viață, asupra a ceea ce contează cu adevărat.

E uimitor cum se bucură niște copilași atât de bolnavi de prezența ta și cum te roagă să stai când e timpul să pleci şi să mai vii la ei. E uimitor cum draga bunică Rozalia din salonul 1 mă roagă de fiecare dată să nu o uit și să mai trec pe la ea sau cum copilașii de la centru te imbrățișează toți deodată de îți pierzi echilibrul! Toți acești oameni m-au învățat să fiu mulțumitoare, curajoasă, credincioasă, veselă și lista poate continua.

Am plecat cu dorința de a-i încuraja când, de fapt, ei m-au încurajat pe mine. Singurul motiv pentru care nu sunt eu într-un spital este pentru ca să fiu o binecuvântare, o mână întinsă pentru cel care e!

Avem nevoie unii de alții!

Când mă gândesc la acești oameni , zâmbesc și sunt fericită pentru fiecare zâmbet pe care îl primesc inapoi.

Diane

    Lasa un comentariu