0756 983 227 / 0723 226 814    togetherwecare.ro@gmail.com

Locul unde inima ta face un bine unei alte inimi

Together We Care > Voluntariat > Locul unde inima ta face un bine unei alte inimi

Locul unde inima ta face un bine unei alte inimi

We Care este locul unde am întâlnit oameni frumoși, cu suflete frumoase, cum rar mă mai așteptam să găsesc. E locul în care am învățat să arăt că-mi pasă, nu doar să afirm acest lucru.

E locul în care pentru două ore un copilaș uită că suferă de leucemie sau că este orfan, bucurându-se că cineva îi oferă atenție și afecțiune. E locul în care vezi zâmbete oneste care nu pot decât să-ți umple sufletul de fericire. Este locul în care simți că ești uman și în care inima ta face un bine altei inimi.

Fac parte din echipa We Care de mai bine de jumătate de an. A fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, fiind una dintre acțiunile cele mai de preț întreprinse în anul 2016. De fapt, a fost primul voluntariat pe care l-am făcut în viața mea. Primul, dar și cel mai frumos.

Vizitele la spitalul de pediatrie, secția oncologie m-au ajutat efectiv să prețuiesc mai mult viața, realmente să deschid ochii și să văd ce se află în jurul meu. Să-I mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a ținut în paza Lui mereu și că mi-a dăruit atâtea.

Experiența We Care este locul în care reușesc cu fiecare implicare a mea să mă autocunosc. În momentul în care un copil îți zâmbește cu ochii sau sare să te îmbrățișeze, simți că i-ai adus fericire.

Maria & Mihaela – Sunteți o inspirație pentru mine, ati făcut o treabă bună și veți face în continuare o treabă minunată!

Mă bucur că v-am întâlnit pe toți, oameni faini!

Livia

    Lasa un comentariu