0756 983 227 / 0723 226 814    togetherwecare.ro@gmail.com

Termeni și Condiții

Together We Care > Termeni și Condiții

Pentru noi protectia datelor dumneavoastra personale este foarte importanta.

Datele sunt colectate in scopul asigurarii unei comunicari cat mai bune. De aceea, datele dumneavoastra este necesar sa fie actualizate in permanenta. Aveti posibilitatea sa interveniti oricand in ce priveste acuratetea si utilizarea datelor.

Va rugam sa ne contactati cu incredere pentru a le rectifica sau sterge. Datele sunt colectate doar pe baza consimtamantului dumneavoastra in relatia cu site-ul Together We Care si conform cerintelor legale. Prelucrarea lor se face in conditii de legalitate, echitate si transparenta, cu asigurarea securitatii adecvate a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale.

Respectam cu strictete cerintele legale in privinta protectiei datelor si avem grija ca toate operatiunile de prelucrare sa fie realizate numai in interesul dumneavoastra. Contactati-ne cu incredere pentru orice intrebari cu privire la protectia datelor la modul in care ele sunt utilizate pentru a va oferi o experienta excelenta in relatia cu Asociatia Together WeCare.